ΡΟΛΟΙ D & G 865

19,90 

ΡΟΛΟΙ D & G 865

Είτε ντύνεστε για μια επίσημη εκδήλωση είτε  casual,

αυτό το ρολόι έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει άψογα στην γκαρνταρόμπα σας.

Ζητήστε συσκευασία δώρου

 

Απομένουν 2 προϊόντα στο κατάστημα
Επιστροφές εντός 30 ημερών
Αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλείς (SSL) πληρωμές
Κωδικός προϊόντος: 865 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Προδιαγραφές:
Τύπος κούμπωμα: Πόρπη
Τύπος υλικού ταινίας: Σιλικόνη
Υλικό θήκης: Κράμα
Κίνηση: Χαλαζίας
Τύπος υλικού παραθύρου καντράν: Hardlex
Βάθος αντοχής στο νερό: Χωρίς αδιάβροχο

Χαρακτηριστικά:
|Ρολόι Beautiful Things|Ρολόι για Γυναικείο Μικρό Καρπό γυναικεία ρολόγια

  • Η κομψή απλότητα συναντά τη λειτουργικότητα**
    Το Simple Black White Quartz Watch είναι μια απόδειξη του μινιμαλιστικού σχεδιασμού, σχεδιασμένο για τη σύγχρονη γυναίκα που εκτιμά το συνδυασμό κομψότητας και πρακτικότητας. Η κομψή σιλουέτα του ρολογιού, με μια στρογγυλή θήκη από κράμα και ένα τολμηρό, ευανάγνωστο καντράν, συμπληρώνεται από έναν ευέλικτο ιμάντα σιλικόνης που προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα. Η κίνηση χαλαζία εξασφαλίζει ακριβή μέτρηση χρόνου, ενώ το υλικό παραθύρου καντράν Hardlex παρέχει αντοχή στις γρατσουνιές, καθιστώντας αυτό το ρολόι ένα αξιόπιστο αξεσουάρ για καθημερινή χρήση.
  • Πολυχρηστικό στυλ για κάθε περίσταση
    Είτε ντύνεστε για μια επίσημη εκδήλωση είτε το κρατάτε casual, αυτό το ρολόι έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει άψογα στην γκαρνταρόμπα σας.  επιτρέπει την εξατομίκευση ώστε να ταιριάζει με το ντύσιμο ή τη διάθεσή σας. Η ελαφριά σχεδίαση και ο ρυθμιζόμενος ιμάντας του ρολογιού το καθιστούν μια άνετη επιλογή για ολοήμερη χρήση, ενώ η απουσία αδιαβροχοποίησης το καθιστά πιο κατάλληλο για ξηρά περιβάλλοντα.
  • Ένα δώρο διαχρονικής κομψότητας
    Ψάχνετε για ένα προσεγμένο δώρο για μια ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή σας; Αυτό το ρολόι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο απλός αλλά εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του το καθιστά ένα ευέλικτο αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με μια ποικιλία ρούχων, από casual έως κομψά. Ο ελαφρύς και άνετος ιμάντας σιλικόνης του ρολογιού εξασφαλίζει ότι μπορεί να φορεθεί από γυναίκες με μικρούς καρπούς, καθιστώντας το τέλεια εφαρμογή για μια μεγάλη γκάμα σωματότυπων. Είναι ένα ρολόι που λέει πολλά για το γούστο του χρήστη στη μόδα και την εκτίμηση για τη διαχρονική κομψότητα.

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

VANILLA COLLECTION

Χρώμα

Χρυσό